Jonge boekenvakkersborrel in Frankfurt

Om het internationale netwerk van jonge mensen in het boekenvak te versterken, organiseert de GAU op 17 oktober een feestelijke kennismakingsborrel voor boekenvakkers onder de 30 jaar op de Frankfurter Buchmesse. U bent van harte uitgenodigd!

ONDER 30 NETWERKBORREL
Donderdag 17 oktober, 17.30-19.00
Hal 5.0, D92 & Hall 5.0, D82

De Groep Algemene Uitgevers (GAU) investeert al jaren in jong talent. Doordat budgetten onder druk staan, missen steeds meer jonge boekenvakkers de Messe, terwijl de beurs van groot belang is voor de ontwikkeling en het netwerk van jonge medewerkers. Daarom organiseren de GAU en Stichting Elspeet sinds 2016 de wedstrijd Mee naar de Messe. Dit jaar heeft alweer een vierde lichting jonge boekenvakkers een geheel verzorgde reis naar Frankfurt gewonnen.

Om het internationale netwerk van jonge boekenvakkers nóg verder te versterken, organiseert de GAU dit jaar een feestelijke kennismakingsborrel voor boekenvakkers onder de 30 jaar. Op donderdag 17 oktober, vanaf 17.30, zijn alle boekenvakkers onder de 30 van harte welkom op de stands van Lannoo Meulenhoff Boekerij en Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen.

We verzoeken u de uitnodiging rond te sturen naar geïnteresseerden. Hiertoe is een Nederlandse en een Engelse versie beschikbaar, zodat u ook internationale scouts en agenten kunt uitnodigen.