Boekenvakbeurzen

Jaarlijks zijn er meerdere boekenvakbeurzen, waar professionals uit het vak bij elkaar komen. Zowel internationale beurzen als de Frankfurter Buchmesse, als nationale beurzen als de NOT. Bij enkele van deze beurzen helpt de GAU met het organiseren van bepaalde onderdelen. Te denken valt aan de organisatie van ‘The Dutch Party’ in Bologna of het coördineren van de collectieve stand in Frankfurt.

Bij de verschillende beurzen kunt u vinden wat vanuit de GAU collectief wordt gecoördineerd.

Verder organiseert RDC driemaal per jaar (januari, mei en september) de Retail Market inkoopbeurs. De eerstvolgende RDC Zomerbeurs zal op 18 en 19 mei plaatsvinden. De RDC Najaarsbeurs wordt op 14 en 15 september georganiseerd.

De eerstvolgende Libris/Blzbeurs is de Zomerbeurs, van 11 t/m 13 mei. De laatste dag hiervan is ook toegankelijk voor bezoekers van de Retail Market. De Libris/Blz. Najaarsbeurs is van 7 t/m 9 september en ook hiervan is de laatste dag toegankelijk voor Retail Market-bezoekers.

Alle beurzen worden georganiseerd in het gebouw van Euretco in Hoevelaken. Atuele informatie over de data en tijden kunt u vinden op de website van Euretco.